Net als in het bedrijfsleven......

De eilanders die op de horizon woonden werden ooit afgesneden van het vaste land. Ze moesten hun eigen manier vinden om met de Waddenzee samen te leven. Ze zagen de kracht van de zee in de gaten en op de stranden en begrepen dat buitensluiten voor hen geen optie was. Ze moesten het anders doen, ze moest leren met haar te leven door haar te doorgronden en te respecteren. Ze zetten en verzetten bakens op de duinen en langs de geulen, plantten helmgras en rijshout, loodsten schepen naar buiten en binnen, stookten vuren bij nacht, hoopten stil op schipbreuk. Ze leerden haar luimen kennen, incasseerden, gedroegen zich ernaar en pasten zich aan.

Ga met uw bedrijf met ons mee en voel wat de eilanders al jarenlang doen.

 

We varen hoofdzakelijk tussen Vlieland en Terschelling

Bedrijfsuitje

Na een periode van hard werken het bedrijf een beloning geven en een dag ontspannen. Dat kan bij ons aan boord. We heisen samen de zeilen en u kunt heerlijk genieten van de rust en ruimte van de Waddenzee.

Vergaderen

Zeilen en vergaderen.... een mooie combinatie. Het schip de Toekomst heeft een ruime benedensalon die uitermate geschikt is voor een vergadering. De inspirerende omgeving van de zee en de rust en ruimte zorgen dat u niet gestoord wordt tijdens uw vergadering of training.

Zet je koers

zonder afleiding met je bedrijf een stap vooruit zetten. Soms moet je de bakens verzetten. Bij ons aan boord in deze inspirerende omgeving helpen wij u daarbij

Catering

We halen de ingredi├źnten van onze thuisbasis Terschelling. Zilte groenten als zeekraal en lamsoor, zeewieren, wilde kruiden, duindoorn, cranberries, den, honing, allerlei kazen en worstjes plus zeebaars, scharretjes, garnalen, oesters, kokkels, mosselen, alikruikjes, lamsvlees en Hereford rundvlees; het is allemaal te vinden op ons eiland. We bewegen mee met het seizoen en gebruiken wat voorhanden is.

We maken alles voor u op maat. Van een basis borrelhap en lunch met een broodje kaas tot een luxe diner op zee. 

Reserveer nu