Dubbel genieten van Terschelling

Met een diner op zee op zeilschip De Toekomst! Terwijl u aan dek geniet van het unieke waddenlandschap aan boord van De Toekomst, waaien de etensgeuren vanuit de kombuis u tegemoet. Tijdens het varen maken wij een heerlijk diner voor u klaar. Terwijl we op het wad in de luwte van het eiland Terschelling rustig varen of ten anker gaan, geniet u van allerlei smaken rechtstreeks uit deze mooie natuur en van lokale producten van Terschelling.

Al dit heerlijks presenteren we benedendeks in buffetvorm. Eet u geen vis of vlees? Dan maken we voor u een heerlijk vegetarisch gerecht. Met strikte diëten houden we graag op voorhand rekening, dus geef dit duidelijk aan bij de reservering. Tip: op het water is het altijd fris, denk daarom aan een extra jas of trui.

Prijzen en tijden

In het zomerseizoen, bij voldoende deelname, vertrekken we op vrijdag- en zaterdagavond vanuit de haven te West-Terschelling. De opstaplocatie is aan het eind van de KNRM-steiger aan de westkant van de terminal van Doeksen, schuin tegenover Willem Barentszkade nummer 5 (bekijk op Google Maps).  De tocht duurt zo’n 2,5 uur. Tijdstip vertrek: om 17.30 uur.

Prijzen: Volwassenen vanaf €65 per persoon, kinderen t/m 12 jr. €40,- per persoon. Deze prijzen zijn exclusief drankjes. Reserveer online of bel: 0657447545.

Graag uiterlijk 12 uur vooraf reserveren via deze website. Voor een kinderarrangement graag even mailen naar: info@tersailing.nl

Diner op Zee bereidt met lokale producten.
zeilen met de toekomst