ZEILSCHIP DE TOEKOMST: IDEAAL ALS TROUWLOCATIE, MAAR OOK VOOR UW EVENT OP ZEE

event locatie Terschelling
trouwen terschelling op zee

Trouwen op zee

Gaat u trouwen op Terschelling? Wat is er mooier dan het huwelijk te laten voltrekken op het zeilschip De Toekomst. Hoe toepasselijk ook in de naam: om voluit ‘Ja!’ tegen elkaar zeggen aan de start van uw gezamenlijke toekomst als echtpaar.

Zeilschip De Toekomst is een unieke trouwlocatie op Terschelling. Voor zowel de hele huwelijksceremonie als setting voor uw trouwfeest. Hoe bijzonder is het dan om als eilander te trouwen aan boord met het prachtige uitzicht op jullie vertrouwde woonplek? Of als eilandgast om de overtocht naar ‘jullie’ eiland Terschelling per zeilboot te doen en het ja-woord te geven, omringd door jullie gasten, varend over het wad? Het wordt sowieso een dag en/of avond om nooit te vergeten. Romantischer kan bijna niet!

Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken. We denken graag met u mee.De Toekomst als zakelijke locatie

Ons zeilschip is een ideale en unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. U bent letterlijk even weg van alles: zeilend, varend en dobberend midden op het wad. Bij goed weer biedt het dek een inspirerend uitzicht, een welkome frisse wind en een lekker zonnetje in het gezicht. Bij iets minder weer biedt onze ruime salon met gezellige bar een uitkomst. Kortom: ruimte genoeg voor allerlei soorten zakelijke events.

Events, workshops, vergaderingen, bedrijfstrainingen of bedrijfsuitjes. Het schip is te huur voor vele doeleinden. U kunt een of meerdere volledige dag(en) meevaren of slechts enkele uren gebruik maken van het schip. Wij zorgen voor een offerte op maat, inclusief de catering die het best bij u past. Er zijn alleen geen overnachtingen aan boord mogelijk.

De Toekomst als feestlocatie

Uiteraard kunt u ook verschillende feesten vieren op zeilschip de Toekomst. Denk aan een jubileum, een verjaardag, vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden-of vriendinnenbijeenkomsten of zomaar, om het leven te vieren. Zeilschip De Toekomst biedt een unieke, mooie en sfeervolle locatie, midden op het wad. En als u wilt, kun u ook de bemanning actief meehelpen met het zeilen.

We hebben een gezellige bar en een ruime benedensalon waar zelfs gedanst kan worden. U kunt een of meerdere dagen meevaren of enkele uren gebruik maken van het schip met bijvoorbeeld borrel en/of diner. Wij zorgen voor een offerte op maat, inclusief de catering die het best bij u past. Overnachtingen aan boord zijn echter niet mogelijk.

trouwen terschelling op zee