Groepen en zakelijke mogelijkheden

Heeft u een jubileum of een verjaardag te vieren? Organiseert u een vrijgezellenfeest, trouwfeest, babyshower, vrienden-of vriendinnenbijeenkomst of wilt u een feest geven voor intimi, zomaar, om het leven te vieren? Zeilschip De Toekomst biedt een unieke, mooie en sfeervolle locatie, midden op het wad. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons aan boord stappen. Zeilschip De Toekomst is een unieke locatie voor uw zakelijke uitje, vergadering, training, workshop of event. Het dek van ons zeilschip is bij goed weer heerlijk vertoeven en biedt u een prachtig uitzicht over het Waddengebied. Daarnaast hebben we een ruime benedensalon (waar zelfs gedanst kan worden) met op het bovendek een gezellige bar. Kortom: er is ruimte genoeg voor allerlei soorten bijeenkomsten, feesten en evenementen. De Toekomst biedt ruimte om te genieten en te relaxen, en als u wilt, kun u ook de bemanning actief meehelpen met het zeilen. Stapt u bij ons aan boord? We maken graag een offerte voor u op maat en denken mee in uw wensen op het gebied van het programma en de catering. Meer weten? Neem contact op voor advies op maat.

Bedrijfsuitje

Na een periode van hard werken wilt u het bedrijf misschien een beloning geven en een dag ontspannen. Elkaar eens spreken in een hele andere, informele setting. Dat kan bij ons aan boord. We hijsen samen de zeilen en u kunt heerlijk genieten van de rust en ruimte van de Waddenzee.

Vergaderen

Varen en vergaderen: een mooie combinatie! Het zeilschip De Toekomst heeft een ruime benedensalon die uitermate geschikt is voor een vergadering. De inspirerende omgeving van de zee, de rust en de ruimte werken mee aan een ongestoorde vergadering of training.

Zet uw koers

Zonder afleiding met uw bedrijf een stap vooruitzetten. Soms moet het roer worden opgegooid, zitten er veranderingen aan te komen die moeten worden besproken. Oftewel: de bakens verzetten. Zeilschip De Toekomst biedt hiervoor een inspirerende omgeving en wij denken graag met u mee qua opzet.

Catering

Catering bieden we altijd aan op maat en in overleg. We halen de ingrediƫnten van onze thuisbasis Terschelling. Zilte groenten zoals zeekraal en lamsoor, zeewieren, wilde kruiden, duindoorn, cranberries, den, honing, allerlei kazen en worstjes. Maar ook zeebaars, scharretjes, garnalen, oesters, kokkels, mosselen, alikruiken, lamsvlees en Hereford rundvlees: het is allemaal te vinden op ons eiland en daar maken we graag gebruik van. We bewegen mee met de seizoenen en maken klaar wat voorhanden is.

We maken alles voor u op maat. Van een basis borrelhap en lunch met een broodje kaas tot een luxe diner op zee.

Reserveer nu